VIDEO Coadă la inaugurarea magazinului H&M de la Iulius Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul tăierii panglicii.
Momentul tăierii panglicii.

Sute de clujeni s-au înghesuit astăzi, de la primele ore ale dimineţii, pe holul centrului comercial Iulius Mall, pentru a fi prezenţi la deschiderea magazinului H&M.

Mulţi dintre cei care au aşteptat ore în şir au rămas însă dezamăgiţi, deoarece nu au primit mult promisele carduri de reduceri în valoare de 80 de lei. Acestea au fost împărţite, în paşi de dans, de două angajate ale magazinului, în mod aleator, printre cei peste 300 de clujeni prezenţi la inaugurare.

Andrada Macarie (17 ani) a fost una dintre primele persoane care s-au aşezat azi dimineaţă la coadă. „Sunt mare fan al acestui lanţ de magazine, mai merg la Viena, la H&M, la cumpărături. Abia aştept să văd oferta de aici. Desigur că sper să primesc şi un card de reduceri", a spus eleva.


Câteva sute de clujeni au aşteptat, azi, inaugurarea magazinului din Iulius Mall.

Cu aproximativ 20 de minute înainte de momentul inaugurării, vânzătorii magazinului s-au adunat la intrare, pentru a-i „delecta" pe curioşii nerăbdători să intre prin dansul lor, mai mult sau mai puţin reuşit. „Noi aşteptăm aici de ore în şir şi ei dansează. Nu găsesc nimic frumos în asta", a spus, revoltată, Cristina Burcă, o altă tânără care a venit cu aproape trei ore înainte de inaugurare la complexul comercial.

Panglica a fost tăiată la ora 11.00, moment în care primii clienţi au luat cu asalt magazinul care se întinde pe două niveluri.

H&M este un lanţ de magazine de îmbrăcăminte suedez care este prezent în 37 de ţări, cu peste 2.000 de magazine.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite