VIDEO Ce a făcut Boc după „cea mai agresivă campanie electorală“? A jucat la Loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul a fost filmat, sâmbătă după-amiază, ieşind din agenţia Loto Prono, aflată pe Bulevardul Eroilor, de lângă sediul PDL. A fost un moment de relaxare după campania electorală pe care Boc a calificat-o „cea mai agresivă din ultimii 20 de ani“.

Fostul premier a fost însoţit de parlamentarul clujean Adrian Gurzău, sâmbătă după-amiaza, la agenţia Loto Prono de pe Bulevardul Eroilor.

Premierul şi-a permis un moment de relaxare după ce cu o zi înainte s-a terminat campania elctorală despre care acestea a spus: „Am asistat, din nefericire, poate la cea mai agresivă şi negativă campanie electorală locală din ultimii 20 de ani şi sper ca astăzi să avem o sărbătoare a democraţiei locale pentru că este important să ne alegem pe cei care ne conduc la nivel local printr-o participare la vot. Mi-aş dori o participare mare la vot.  Cetăţenii vor decide şi sunt convins că clujenii vor veni în număr mare la vot".

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota peste 600.000 de clujeni. Candidează peste 7.800. Află rezultatele votul astăzi, pe cluj.adevarul.ro

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite