Cluj: VIDEO Cluj-Napoca, oraşul flash mob-urilor premeditate (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: VIDEO Cluj-Napoca, oraşul flash mob-urilor premeditate (GALERIE FOTO)
Cluj: VIDEO Cluj-Napoca, oraşul flash mob-urilor premeditate (GALERIE FOTO)

Celebrul tribut adus lui Michael Jackson prin organizarea unor flash mob-uri a devenit o modă în oraşul de pe Someş.

Clujenii, însă, au organizat aceste dansuri în detaliu, deşi conceptul de bază al unui flash mob este dat de faptul că astfel de acţiuni sunt şi trebuie să fie spontane.

Galerii foto:


Citeşte şi


După ce în majoritatea oraşelor europene au avut loc astfel de acţiuni în stradă, românii au putut fi martorii unui astfel de eveniment chiar în ţara lor, la sfârşitul lunii august fiind organizat un flash mob în Bucureşti, în locaţii precum Piaţa Romană, Gara de Nord sau Plaza Mall.

Clujenii nu s-au lăsat mai prejos şi au organizat un dans asemănător şi în oraşul lor, însă acesta a fost realizat pe un colaj ce a cuprins trei melodii, doar două fiind ale lui Michael Jackson.

Flash mob în Piaţa Lucian Blaga

Cu toate că flash mob-ul care a avut loc în 12 octombrie în Piaţa Lucian Blaga din Cluj-Napoca, din faţa Casei de Cultură a Studenţilor, a fost considerat cel mai mare din ţară, acesta a fost organizat în amănunt. Poliţia a blocat circulaţia, clujenii ştiau din afişe ce o să se întâmple, iar toată presa a fost, de asemenea, la datorie, lucru ce a denaturat, în mare, ideea de flash mob.

Două săptămâni mai târziu, la sfârşitul lunii octombrie, aceeaşi echipă a dansat în Iulius Mall.

Flash mob în Iulius Mall


După circa o săptămână, o altă echipă, care a dansat sub sigla multiplexului Odeon, a anunţat susţinerea unui flash mob asemănător, în Piaţa Mihai Viteazul. Aceştia au mai dansat în Piaţa Muzeului şi în complexul comercial Polus.

Flash mob în Piaţa Muzeului, Polus Center şi Piaţa Mihai Viteazul

Flash mob este o adunare foarte scurtă într-un loc public, participanţii efectuând o anumită acţiune neobişnuită pentru o durată scurtă de timp (de obicei câteva minute), după care grupul se răspândeşte. Acţiunea trebue sa fie spontană şi concomitentă. Este interzis atragerea atenţie de catre participanţi înaintea de acţiune.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite