Cluj: VIDEO 100 de câini ai fostei soţii a unui presupus terorist îngrozesc vecinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Comunitară a descins, în cursul dimineţii, alături de jandarmi şi un executor judecătoresc, la domiciului clujencei Gisela Prack, proprietara a peste 100 de câini.

Femeia este acuzată de vecini că îi terorizează de mai bine de doi ani. Aceştia au reclamat, în repetate rânduri, că nu se pot odihni din cauza lătratului câinilor. De asemenea, mai spun vecinii, mirosul din zonă a devenit insuportabil.

Casa femeii este o adevărată fortăreaţă populată de dulăi. Locuinţa este împrejmuită de un gard înalt de aproape doi metri, din spatele căruia se aude, în permanenţă, lătratul câinilor. Aceştia ajung şi pe stradă, speriindu-i pe trecători.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/cainii.flv iurl=/editor_files/Image/cainii_wmv1.jpg wmurl=/editor_files/Image/adev_tv.jpg width=300 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false



Sătui să mai îndure coşmarul, vecinii Giselei Prack au apelat la autorităţi. „De doi ani ne terorizează. Pe mine chiar m-au muşcat de două ori într-o zi. Mi-am închis camera dinspre drum, din cauză că nu mai pot să mă odihnesc. E infernal. Nu mai suportăm gălăgia şi mirosul“, spune Ioan Popuţa, unul dintre vecini.

image



Soţia sa, Elisabeta, e şi ea cu nervii la pământ: "Am făcut sesizări peste sesizări, dar degeaba. Sunt peste 100 de câini. Mai mor, îi mai îngroapă pe lângă gard. Miroase groaznic". Conform femeii, Gisela Prack a refuzat orice dialog cu vecinii. „Ne zice că nu vorbeşte cu ţăranii“, completează Elisabeta Popuţa.

image



Vecinii spun că situaţia din zonă se înrăutăţeşte pe timpul verii, când stăpâna câinilor le pregăteşte acestora mâncarea în curte. „Le fierbe oase. Mirosul este groaznic, ne mută nasul. Nu mai ştim ce să facem", mai afirmă membrii familiei Popuţa.

Gisela Prack nu se afla acasă, azi, când a fost „vizitată“ de reprezentanţii autorităţilor. Aceştia au „inventariat“ câinii şi vor decide ce măsuri vor fi aplicate.

Gisela Prack este fosta soţie a palestinianului Khaled Matar, suspectat de FBI că ar fi făcut parte din gruparea teroristă Al Qaida.

Vom reveni cu amănunte.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite