Cluj: VIDEO Traficanţi de cannabis prinşi în flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: VIDEO Traficanţi de cannabis prinşi în flagrant
Cluj: VIDEO Traficanţi de cannabis prinşi în flagrant

Patru tineri din Cluj-Napoca au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, fiind cercetaţi pentru trafic de droguri de risc. Cei patru sunt suspectaţi că aprovizionau piaţa clujeană a drogurilor cu haşiş şi cannabis, aduse din Spania.

Grupul de tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani, era luat în vizorul lucrătorilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca încă de la sfârşitul lunii iulie. După mai multe urmăriri, poliţiştii au reuşit să-i prindă în flagrant pe C.D.B., B.M., M.G.B. şi F.A., în timp ce intenţionau să efectueaze o tranzacţie cu droguri, asupra lor fiind găsită cantitatea de 9 grame de haşiş (sub forma unor bile de câte un gram), iar în autoturismul acestora au mai fost găsite 7 bile de haşiş în greutate de 41,4 grame şi un minicântar electronic utilizat la cântărirea drogurilor.

Concomitent cu realizarea prinderii în flagrant, în baza autorizaţiilor emise de către Tribunalul Cluj, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare în municipiile Cluj-Napoca, respectiv Târgu-Mureş.

Astfel, la domiciliul lui M.G.B. au mai fost descoperite aproximativ 2 grame de haşiş şi două pipe de dimensiuni mari, utilizate pentru consumul drogurilor.

Deasemenea, la percheziţia efectuată la domiciliul lui C.D.B. a fost descoperit un pistol cu gaze marca Magnum pentru care acesta nu deţinea autorizaţie.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/traficanti cannabis.flv iurl=/editor_files/Image/trafic droguri captura.jpg width=300 height=220 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false


“Din datele deţinute precum şi din cercetările efectuate în cauză, a rezultat că M.G.B. şi F.A. procurau drogurile din Spania, de unde le transportau în România ingurgitate, cu scopul comercializării în barurile şi cluburile de pe raza municipiului Cluj-Napoca, prin intermediul numiţilor B.M. şi C.D.B.
De asemenea, s-a mai stabilit că cei doi au efectuat mai multe transporturi ilegale de haşiş între Maroc şi Spania utilizând aceeaşi metodă a ingurgitării bilelor de haşiş”, se arată într-un comunicat al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca.

În 8 noiembrie, cei patru au fost arestaţi preventive de judecătorii Tribunalului Cluj pentru 29 de zile, tinerii fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu.

Cercetările poliţiştilor antidrug continuă pentru identificarea celorlalte persoane implicate în cauză.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite