Cluj: VIDEO Solista Ana Maria va fi adusă cu mandat ca martor în procesul lui Florin Chilian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia a fost luată de magistraţii de la Judecătoria Cluj în procesul în care Florin Chilian este acuzat de conducere sub influenţa alcoolului. Cei doi au fost la o petrecere în urmă cu trei ani, iar Chilian ar fi plecat băut de acolo, potrivit procurorilor

Potrivit procurorilor, Ana Maria a fost agresată de Chilian ulterior comiterii acidentului, variantă confirmată şi de alte mărturii. Potrivit vecinilor care au chemat poliţia după accident, Florin Chilian a avut o altercaţie şi cu poliţiştii veniţi atunci la faţa locului, care au fost nevoiţi să-i pună cătuşele.

Aceste incidente s-au petrecut în iulie 2006, în cartierul Someşeni. Atunci, Florin Chilian conducea propria maşină, cu care a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului. Poliţia a fost sesizată de localnici, când Chilian o agresa verbal pe prietena sa. El a susţinut în dosar că maşina i-a fost furată şi că cineva i-a accidentat-o iar el a mers pe jos şi a găsit-o acolo.

Artista va fi chemată ca ultim martor în acest dosar la următorul termen fixat de judecătorii clujeni, când va fi adusă cu mandat de aducere.

Cunoscută de către publicul larg sub numele de Ana Maria, solista a obţinut consacrarea pe scena muzicii româneşti în 2001, când a obţinut, deşi avea doar 14 ani, trofeul Festivalului de muzică uşoară „Mamaia” cu melodia „Ochii tăi”, compusă de clujeanul Sandy Deac.

După succesul fulminant pe care l-a avut cu piese precum „Ochii tăi”, „Eu voi cânta”, sau „Zboară” solista a intrat într-un con de umbră, fără să mai reuşească să surprindă publicul cu piese care să atace topurile de specialitate.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite