Cluj: VIDEO Concert infernal al trupei The Prodigy la Peninsula (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: VIDEO Concert infernal al trupei The Prodigy la Peninsula (GALERIE FOTO)
Cluj: VIDEO Concert infernal al trupei The Prodigy la Peninsula (GALERIE FOTO)

Peste 19.000 de bilete s-au vândut pentru ultima zi a Festivalului Coke Live Peninsula. Cele mai multe au fost cumpărate de fanii trupei „The Prodigy” care au colorat ieri Peninsula cu piercingurile şi coafurile trăznite.

Vezi aici fotografii surprinse în exclusivitate de fotoreporterul Adevărul atât la concertul Prodigy cât şi la celelalte evenimente din cadrul Peninsula

Ultima zi a CokeLive Peninsula a avut o atmosferă senzaţională, cel mai mare festival din Ardeal înregistrând un număr record de vizitatori în această zi: peste 19.000 de peninsulari au venit la petrecere. Cei mai mulți au venit la concertul britanicilor de la The Prodigy, respectiv peste 15.000 de tineri au petrecut pe ritmurile lui Liam, animate de vocile lui Keith şi Maxim. În total, cea de a şaptea ediţie a CokeLive Peninsula a atras 58.000 de vizitatori. 

Citeşte aici totul despre ediţia din acest an a festivalului

Trio-ul Liam-Keith-Maxim, întregit de un toboşar şi un chirarist, a urcat pe scenă şi a făcut un show de aproape două ore, care a înnebunit de-a dreptul fanii din faţa Coca-Cola Main Stage. The Prodigy şi-a început spectacolul la CokeLive Peninsula cu Worlds on Fire, şi a continuat cu Breath şi Omen.

Peninsularii au fost încântaţi de piesele noului album, Invaders Must Die,  însă hiturile precum Poison, Firestarter, Voodoo People, Smack sau Out of Space au fost cele care au propulsat petrecerea în galeria celor mai mari şi nebune evenimente ale festivalului.  

Maxim a controlat miile de oameni din faţa scenei la Smack, când i-a pus pe toţi să se lase jos şi să sară în sus la refrenul “Smack”, acesta fiind unul din momentele de frenezie maximă ale concertului.
 
Pe Coca-Cola Main Stage nu au urcat însă doar The Prodigy, seria concertelor fiind deschisă de Viţa de Vie, care a sărbătorit la CokeLive Peninsula 10 ani de la apariţia albumului care i-a propulsat în rândul starurilor – Fenomental.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite