Cluj: VIDEO Cele mai frumoase clujence au defilat în costume de baie şi rochii provocatoare, la Miss Cluj 2009 (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: VIDEO Cele mai frumoase clujence au defilat în costume de baie şi rochii provocatoare, la Miss Cluj 2009 (GALERIE FOTO)
Cluj: VIDEO Cele mai frumoase clujence au defilat în costume de baie şi rochii provocatoare, la Miss Cluj 2009 (GALERIE FOTO)

Concursul de frumuseţe Miss Cluj 2009 şi-a desemnat câştigătoarele, aseară, la Polus Center. Mult râvnitul titlu a intrat în posesia Florentinei Cozma, din Câmpia Turzii, care spune că nu vrea să activeze în domeniul modellingului, pentru că anul viitor se va căsători. Fotogalerie

Citeşte şi


După o săptămână în care cele 12 finaliste la Miss Cluj 2009 au fost supuse unui cantonament pe care l-au catalogat a fi unul „dificil”, frumoasele oraşului de pe Someş au încercat aseară să convingă juriul şi publicul prin formele cât mai apropiate de perfecţiune, că merită mult râvnitul titlu.

Vezi aici poze cu finalistele

„Pregătirile au fost foarte obositoare. Câştigul nu e întotdeauna acela de a ieşi învingătoare”, a declarat în timpul pregătirilor pentru concurs Delia Maria Ţibre, una din participante. Chiar şi aşa, toate concurentele visau ieri să-şi adauge în palmares un titlu de miss, în cadrul unuia dintre concursurile de gen cu cea mai are tradiţie din Cluj.

Probe de foc pentru concurente

Însă pentru acest lucru, cele 12 frumoase au dat piept cu trei probe de foc ţinuta de zi, costumele de baie şi proba rochiilor de seară, în faţa a câtorva sute de clujeni veniţi să urmească showul, dar şi al unui juriu exicent prezidat de Liviu Ionescu, director al Agenţiei MRA Models, una din cele mai active agenţii de modele din România.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/miss cluj 2009.flv iurl=/editor_files/Image/miss2009.jpg wmurl=/editor_files/Image/adev_tv.jpg width=300 height=220 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false



Fetele au fost supuse şi unui „test de inteligenţă”, prezentatorul adresându-le câteva întrebări mai mult decât filosofice, iar răspunsurile au fost pe măsură. După un concurs ce a durat aproximativ două ore şi un concert susţinut de către tânăra trupă Crazy Win, juriul a avut dificila misiune de a delibera şi desemna  care dintre concurente merită „să intre în posesia” titlului de Miss Cluj.

Locul al treilea i-a revenit Losei Iorga, premiul al doilea Alexandrei Băieş, iar locul întâi a fost adjudecat de Bianca Goga.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite