Cluj: VIDEO Festival de filme gay la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A şasea ediţie a festivalului internaţional de film “Serile Filmului Gay” va avea loc în perioada 19-25 octom,brie la Casa tranzit, din Cluj-Napoca.

Citeşte şi:
Timişoara: Un pensionar hărţuieşte singurul club gay din Banat

„Filme. Doar artă. Ca să ne cunoşti mai bine“, este motto-ul sub care se va desfăşura, în acest an, festivalul, ales întrucât organizatorii încearcă să explice tuturor că acest festival este doar o formă de vizibilitate a stilului de viaţă, a sentimentelor identice şi a problemelor cu care se confruntă cei cu o altă orientare sexuală decât cea a majorităţii.

Expoziţii, dezbateri, gală

„Serile Filmului Gay“ va aduce la Cluj zeci de filme în premieră în România, de la scurt metraje şi documentare până la filme artistice de lung metraj. Pe lângă proiecţiile filmelor aflate în competiţie, festivalul va mai cuprinde work-shop-uri, dezbateri, expoziţii, spectacole si petreceri precum şi „Gala Premiilor Gay din România“, manifestare ce va desemna personalităţile vieţii publice româneşti care s-au implicat sau au sprijinit comunitatea gay-lesbi din România în acest an.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite