Cluj: VIDEO FOTO Mania Michael Jackson în mallurile clujene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: VIDEO FOTO Mania Michael Jackson în mallurile clujene
Cluj: VIDEO FOTO Mania Michael Jackson în mallurile clujene

Filmul realizat din filmările de la repetiţiile lui Michael Jackson dinainte de concertele pe care nu a mai apucat să le susţină rulează cu săli aproape pline în cinematografele clujene. De mâine, la unul din multiplexurile din Cluj vor fi expuse mai multe caricaturi realizate de artişti din toată lumea.

Michael Jackson a fost pe buzele tuturor la Odeon Cineplex, din centrul comercial Polus.Începând de astăzi, filmul Michael Jackson – This is It! a rulat şi la Cluj, deodată cu lansarea mondială a filmului. Totodată, de la ora 20.00, în Iulius Mall, evenimentul a fost marcat de un flash mob. CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Pe lângă cele cinci proiecţii zilnice, în acest sfârşit de săptămână, Cinema Odeon găzduieşte o expoziţie omagială internaţională despre marele artist, dar şi concursuri cu premii şi multe alte surprize, după cum spun organizatorii.
Promovarea filmului este făcută şi prin două flashmoburi. Unul dintre acestea fost astăzi, în zona Pieţei Mihai Viteazu, iar celălalt va fi în Iulius Mall, în această seară.


Potrivit unui angajat al unei case de bilete, filmul rulează cu sala aproape plină, iar pentru ultima proiecţie a serii, aproape jumătate din locuri au fost rezervate cu ore bune înainte de ora 22.00, la care va începe filmul.

Clujenii care s-au hotârât să fie printre primii care văd acest film spun că e un mod de a-şi lua adio de la megastarul pop, printr-un film şi nu printr-un concert pe DVD sau chiar în persoană. În scaunele cinematografului au luat loc atât tineri, care au început să-i îndrăgească muzica doar după moartea acestuia, dar şi fani înrăiţi ai artistului, care au acasă albumele sale.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite