Cluj: FOTO VIDEO Clujeanca răpită - „M-au luat de pe stradă şi m-au băgat în maşină”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: FOTO VIDEO Clujeanca răpită - „M-au luat de pe stradă şi m-au băgat în maşină”
Cluj: FOTO VIDEO Clujeanca răpită - „M-au luat de pe stradă şi m-au băgat în maşină”

Corina Lingurar, femeia ce a fost răpită de pe stradă împreună cu pruncul său de şapte luni, a scăpat din mâinile infractorilor şi a mers la poliţie, colaborând cu aceştia pentru a organiza flagrantul prin care mascaţii i-au recuperat copilul.

Citeşte şi
Au răpit o mamă cu un copil şi au cerut răscumpărare (VIDEO)


Bebeluşul ei a fost recuperat după o săptămână, când mascaţii au descins la locuinţa soţului ei, Cristian Lingurar, care a hotărât răpirea celor doi.

M-au luat de pe stradă şi m-au băgat în maşină cu tot cu copil cânde ne duceam la alimentară. M-au răpit şi m-au bătut”, îşi aminteşte cu groază femeia. Bărbatul a recurs la acest gest deoarece tatăl nevestei sale îi datora opt sute de lei. Femeia a fost luată cu forţa de pe stradă în data de 3 septembrie şi dusă în comuna clujeană Răscruci, la casa soţului ei, după care a scăpat.

Vreme de o săptămână, timp în care copilul era ţinut gaj pentru bani, femeia organiza cu poliţiştii flagrantul ce avea să-i aducă înapoi bebeluşul.

image


Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, pentru lipsire de libertate şi şantaj, însă, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Gina Pop, instanţa a decis ca aceştia să fie cercetaţi în stare de libertate.

Citiţi povestea răpirii, dar şi cum a evadat femeia, mâine, în ziarul Adevărul

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite