Cluj: VIDEO Amendă de 30.000 de lei pentru Cosmote. Compania contestă decizia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotărârea CJPC Cluj a venit ca urmare a constatării că una dintre ofertele Cosmote este considerată înşelătoare. Este vorba despre campania lansată în luna septembrie, potrivit căreia utilizatorii prepaid din judeţul Cluj şi fanii echipei de fotbal CFR 1907 Cluj pot folosi 2.000 de minute în reţea doar în acest judeţ, împreună cu o extraopţiune de 4,5 euro/lună.

Contactaţi de „Adevărul“, reprezentanţii Cosmote au menţionat că intenţionează să conteste acţiunile întreprinse de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Cluj. „Compania consideră că a comunicat oferta sa într-o manieră transparentă şi corectă şi aşteaptă ca autorităţile relevante să se pronunţe pe acest subiect“, se arată în comunicatul Comote.

Citeşte şi
EXCLUSIV Oferta-şoc de la Cosmote, desfiinţată de Protecţia Consumatorului

„666 de minute în loc de 2.000“

„Ei anunţă două mii de minute, însă oferă doar 666. Un apel este taxat, de obicei, la minut. În acest caz, un apel este taxat cu trei minute. Practic, orice consumator, atunci când apelează un alt număr, este taxat la trei minute. Media naţională la aceste convorbiri este de un minut”, a declarat Mircea Radu, directorul CJPC Cluj. „ Sunt multe informaţii pe site-ul lor care induc în eroare”, a mai menţionat acesta.

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/opc.flv iurl=/editor_files/Image/opc_wmv1.jpg wmurl=/editor_files/Image/adev_tv.jpg width=300 height=300 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Conform directorului CJPC Cluj, panourile publicitare care fac reclamă noii oferte vor fi neutralizate, de asemenea fiind interzisă orice formă de publicitate pentru oferta cu 2.000 de minute a Cosmote.

Vezi aici care este oferta lansată de Cosmote pentru clujenii care iubesc fotbalul

Potrivit reprezentanţilor CJPC Cluj, şi faptul că abonaţilor Cosmote li se promite returnarea banilor în caz că nu au semnal nu respectă reglementările în vigoare. "Considerăm că această ofertă este facută în scopul inducerii în eroare a consumatorilor, prezentând un drept al consumatorilor prevăzut în contract ca pe o caracteristică esenţială a serviciului oferit", se arată în comunicatul CJPC Cluj. Citeşte aici întreg comunicatul.  

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite