Cluj: VIDEO Oltenii sunt optimişti înainte de meciul cu CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: VIDEO Oltenii sunt optimişti înainte de meciul cu CFR Cluj
Cluj: VIDEO Oltenii sunt optimişti înainte de meciul cu CFR Cluj

Atât antrenorul formaţiei Gaz Metan CFR Craiova, Ionel Gane, cât şi elevii acestuia susţin că echipa olteană are şanse de a elimina CFR Cluj din Cupa României.

„Este cel mai important meci al sezonului, pentru că jucăm cu CFR Cluj, deţinătoarea Cupei. Chiar dacă CFR Cluj este favorită în acest meci, asta nu înseamnă că noi nu ne jucăm şansa noastră. Pentru noi, faptul că am ajuns în această etapă a Cupei, este o performanţă şi dorim să continuăm. Asta înseamnă să facem un meci bun şi, de ce nu, să încercăm să realizăm surpriza. Am încredere că vom face un joc bun, iar cei care vor intra în teren vor da totul. Noi nu avem nimic de pierdut. Am vorbit mult cu băieţii, au un moral bun şi faptul că jucăm pe «Ion Oblemenco» este un plus pentru noi“, a declarat Ionel Gane.

La rândul lor, Alin Vigariu sau Sorin Chivu sunt convinşi că gruparea craioveană poate „da lovitura“.

Gaz Metan CFR Craiova şi CFR Cluj se vor întâlni joi în cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Meciul va începe la ora 16.00 şi se va desfăşura pe stadionul „Iopn Oblemenco“ din Craiova.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite