Cluj: VIDEO Bandă de hoţi de ATV-uri, căutată de poliţiştii clujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: VIDEO Bandă de hoţi de ATV-uri, căutată de poliţiştii clujeni
Cluj: VIDEO Bandă de hoţi de ATV-uri, căutată de poliţiştii clujeni

ATV-uri, biciclete, materiale de construcţii şi termopane, toate au fost găsite în subsolul unui bloc din Cluj-Napoca

Poliţiştii clujeni sunt pe urmele unei reţele de hoţi  ce au reuşit să fure din casele din Cluj-Napoca şi localităţile limitrofe, aflate în construcţie, bunuri în valoare de 100.000 de euro.

În urma unor acţiuni realizate de poliţiştii clujeni, în două imobile în construcţie pe raza municipiului Cluj-Napoca au fost efectuate două percheziţii. Aceste activităţi au vizat identificarea şi recuperarea mai multe bunuri furate despre care existau informaţii că ar fi depozitate în subsolul imobilelor.  

Astfel, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca au identificat ATV-uri, bicliclete, utilaje pentru construcţii, materiale de construcţii, parchet, geamuri termopan, calorifere şi centrale termice, valoarea estimată fiind de peste 100.000 euro.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Perchezitie.flv iurl=/editor_files/Image/Perchezitie_avi2.jpg width=300 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false



Poliţiştii clujeni au reşit să identifice şi un suspect principal, un bărbat de 35 ani din Cluj-Napoca, ce în prezent execută o pedeapsă privativă de libertate pentru comiterea unor infracţiuni de furt. 

“Cercetările poliţiştilor continuă, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au comis faptele, identificarea tuturor persoanelor implicate şi tragerea lor la răspundere penală”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Cluj.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace




 
 
 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite