VEZI unde se închiriază costume de Halloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujenii s-au pregătit din timp pentru Halloween. FOTO: Arhivă
Clujenii s-au pregătit din timp pentru Halloween. FOTO: Arhivă

Clujenii au golit rafturile magazinelor ce închiriază costume de Halloween. În timp ce majoritatea ofertelor de profil presupun comerţul electronic, clujenii mai au la dispoziţie câteva ore să-şi închirieze direct din magazin costumaţia necesară petrecerilor tematice din acest weekend.

Pentru că şi costumele de Halloween sunt căutate în funcţie de firma care le produce, Meryland le oferă clujenilor produse importate din SUA. La magazinul din Mănăştur, costumele pentru adulţi se închiriază cu preţuri între 30 şi 70 de lei, în funcţie de model, mărime şi producător. „Mai avem ceva costume, dar foarte puţine. Majoritatea clienţilor şi-au închiriat din timp costumaţia pentru Halloween. Sâmbătă avem deschis până la 20.30, să îşi poată închiria toată lumea costumaţia pentru petrecerile din oraş", spun reprezentanţii magazinului Meryland. Cei care au lăsat pe ultima sută de metri închirierea costumului, trebuie să ştie că la ridicarea costumaţiei trebuie să plătească 150 de lei garanţie. Această sumă se restituie în momentul în care costumul este predat.

Interes scăzut pentru ţinute unicat

Dacă anul trecut designerii clujeni au avut cereri de costume de Halloween, în acest an situaţia s-a aschimbat. „Am avut câteva comenzi de haine care ulterior vor fi foarte purtabile. E vorba de rochii sau costume care accesorizate pot fi folosite pentru astfel de petreceri tematice, dar nu ceva ieşit din comun", explică Diana Antohi, creator de modă. Astfel, cei mai mulţi petrecăreţi se mulţumesc cu costumele de zâne, vrăjitoare sau super-eroi, disponibile în magazinele de profil. Pentru tinerii care nu vor să scoată prea mulţi bani din buzunar, magazinele de cadouri oferă măşti şi accesorii pentru Halloween. Aceste magazine sunt prezente şi în mall-urile din oraş, astfel că cei interesaţi pot să-şi achiziţioneze astfel de accesorii până la ora 22.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite