FOTO Mirii cu numărul 1.000 din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raluca şi Andrei Bria sunt cuplul cu numărul 1000 din Cluj-Napoca care şi-a unit azi destinele. Cei doi au spus un da categoric în faţa ofiţerului stării civile, în foişorul din Parcul Central. Luna de miere o vor face în călduroasa Antalya.

Andrei Bria, în vârstă de 25 de ani, şi Raluca Pintea, de 26 ani, sunt doi tineri din Cluj-Napoca care s-au căsătorit azi. Ei sunt mirii cu numărul 1000 din acest an. „A, da? Suntem al 1000-lea cuplu căsătorit? Ofiţerul stării civile ne-a zis, nu ştiam. Sperăm ca această cifră rotundă să ne poarte noroc", spune Andrei Bria. Ca orice cuplu, îşi doresc să fie fericiţi şi să treacă împreună mai uşor peste greutăţi.

image

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA CUM SUNT FELICITAŢI MIRII ANULUI

Luna de miere şi-o vor face în Turcia, pe plajele Antalyei. „Nu ne-am luat încă bilete", afirmă mireasa, care nu a pierdut mult timp căutându-şi rochia de mireasă. A găsit-o într-o zi. „Rochia a găsit-o pe ea", glumeşte Andrei Bria.

image

CLICK PE POZE PENTRU A-I VEDEA PE MIRI CUM SEMNEAZĂ CERTIFICATUL DE CĂSĂTORIE

Cei doi se ştiu de 8 ani, s-au văzut prima dată la Balul bolocilor din clasa a IX-a de liceu. Mireasa este lucrător comercial, iar mirele, şomer.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite