Cluj: Fostele glorii ale Universităţii au făcut spectacol pe „Clujana”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Fostele glorii ale Universităţii au făcut spectacol pe „Clujana”
Cluj: Fostele glorii ale Universităţii au făcut spectacol pe „Clujana”

Universitatea Cluj şi-a serbat cei 90 de ani de la înfiinţarea clubului printr-un meci amical cu Gloria Arad, în reeditarea primei partide jucate vreodată de „Şepcile Roşii”. Cireaşa de pe tort a fost pusă de meciul demonstrativ între fostele glorii ale clubului

Pe o ploaie torenţială, aproximativ 300 de spectatori au ţinut să participe la sărbătoarea a 90 de ani de la înfiinţarea clubului alb-negru. Universitatea Cluj a învins cu 3-1 echipa de liga a treia Gloria Arad, prin golurile marcate de Lemnaru, Voican şi Niţu.

Pentru arădeni a marcat Sălăjan, în partida care s-a jucat pe durata a două reprize de câte 30 de minute. Acelaşi scor s-a înregistrat şi în întâlnirea de pe data de 16 mai 1920, disputată la Arad. Deliciul spectatorilor l-a reprezentat meciul de old-boys între două echipe compuse din foste mari glorii ale clubului.

Nume precum Tiberiu Poracki, Călin Ciucur, Marius Popescu, Ilie Lazăr, Sorin Vădana, Cristian Dulca, Radu Sabo, Cosmin Mariş sau Valentin Olariu au apărut din nou în faţa spectatorilor de pe „Clujana” şi au făcut spectacol, demonstrând că încă mai au puterea să facă ce au ştiut cel mai bine: să joace fotbal.

După ce au făcut fotografia de grup, foştii mari fotbalişti au primit o plachetă omagială, ca recompensă din partea clubului pentru contribuţia adusă Universităţii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite