„U” Cluj şi-a adus preşedinte din Statele Unite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Dumitru este noul preşedinte al lui „U” Cluj
Răzvan Dumitru este noul preşedinte al lui „U” Cluj

Răzvan Dumitru, avocat în baroul Chicago, a preluat funcţia de preşedinte al Consilului de Administraţie al Universităţii Cluj, în urma hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor, care a avut loc astăzi

Adunarea Generală a Acţionarilor a decis astăzi, ca Răzvan Dumitru să fie numit preşedinte al CA. De asemenea, numărul membrilor, care până acum era de cinci, s-a redus la trei. Ceilalţi doi membri sunt Radu Constantea şi Teodor Pop. De asemenea, în şedinţa de astăzi s-a decis diminuarea capitalului social, din cauza pierderilor din ultimii ani.

Acesta urmează să fie majorat la începutul anului viitor, printr-o altă hotărâre AGA. Finanţatorul Florian Walter a pus în aplicare proiectul prin care peste doi ani Universitatea se va lupta pentru un loc de cupe europene. Baza de cantonament din cartierul Gheorgheni urmează să fie finalizată la mijlocul anului viitor. Aceasta va cuprinde 3 terenuri de antrenament, o construcţie cu 30 de garsoniere pentru cazarea fotbaliştilor şi o tribună de 400 de locuri.

Pentru ca proiectul prin care Universitatea să revină în prima ligă să fie dus la îndeplinire, Walter l-a adus lângă el pe Răzvan Dumitru, un apropiat al acestuia, alături de care are afaceri în SUA:

„Eu îmi iau rolul în serios. Trebuie să modernizăm organigrama clubului, să introducem un managemant profesionist şi să obţinem performanţă. Pentru asta, în primul rând e nevoie de o procedură ca la carte, ordine şi disciplină. Acum două luni am venit la Cluj şi am discutat despre situaţia clubului, iar eu am acceptat să îmi ofer serviciile. Sper să mai cooptăm în echipă şi alţi oameni din lumea fotbalului”, a spus acesta, la prezentarea oficială de astăzi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite