Universitatea Tehnică din Cluj decide mâine pe cine trimite în comisia care va ancheta plagiatul premierului Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UTCN
UTCN

Universităţile clujene vor decide abia la începutul săptămânii viitoare pe cine vor nominaliza să facă parte din comisia care va ancheta plagiatul premierului Victor Ponta. Criteriile vor fi reputaţia şi performanţele profesorilor.

Rectorul Universităţii Babeş-Bolyai, academicianul Ioan Aurel Pop, spun că luni, 2 iulie, se va hotărî cine va face parte din respectiva comisie din partea UBB-ului. „În respectiva comisie, universităţile din ţară nu erau proporţional reprezentate. Nu mi se pare correct că se discută despre proporţionalitate doar când se ivesc anumite situaţii", consideră Ioan Aurel Pop.

Şi la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca se va decide tot săptămâna viitoare. „Termenul de trimitere a acelor nominalizări este 4 iulie", a afirmat purtătorul de cuvânt al UMF Cluj-Napoca, Simona Iclozan.

Primii universitari clujeni care vor trimite nominalizări vor fi cei de la Universitatea Tehnică, cea mai mare instituţie de învăţământ superior tehnic din Transilvania. Rectorul acesteia, Aurel Vlaicu, a declarat că mâine, 30 iunie, se vor întâlni profesorii de la UTCN şi se vor face propuneri, câte două propuneri de fiecare facultate. „Aceasta înseamnă că de la UTCN vor pleca 20-25 de nominalizări", susţine Aurel Vlaicu.

 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite