Cluj: Universitatea a jucat execrabil la Turda şi a pierdut!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Universitatea a jucat execrabil la Turda şi a pierdut!
Cluj: Universitatea a jucat execrabil la Turda şi a pierdut!

Universitatea Cluj a arătat ca o echipă de liga a patra la Turda şi a pierdut în faţa unei formaţii care se chinuie să evite retrogradarea. “Studenţii” au pierdut la Turda, scor 0-1, în urma unui joc penibil şi s-au îndepărtat serios de plutonul fruntaş.

„Studenţii” au jucat catastrofal la Tuda şi echipa gazdă, una dintre codaşele Seriei B a ligii secunde, le-a creat probleme mari. Clujenii nu s-au regăsit şi au greşit o sumedenie de pase, în timp ce apărarea gazdelor a şomat pe durata întregii părţi a primei reprize. Prima acţiune la poarta lui Huţan a avut-o Astafei, care a pivotat frumos pe lângă fundaşii „alb-negri”, a scăpat singur spre poarta lui Huţan, dar a şutat pe lângă.

Prima acţiune consitentă a clujenilor s-a consumat la jumătatea primei părţi, când Andrei Voican a încercat să dribleze portarul gazdelor, dar s-a încurcat în balon. În minutul 26, Szilagyi a fost depăşit ca în curtea şcolii de Astafei, care a scăpat singur cu Huţan, iar ultimul l-a faultat în careu.

Lovitura de pedeapsă dictată de Sebastian Colţescu a fost transformată de Văsăie, în doi timpi. Huţan a respins în prima fază, dar nu a venit niciun coechipier la susţinere şi atacantul turdenilor a marcat, deschizând scorul. Ultima fază notabilă a primei părţi l-a avut în prim-plan pe Voican, dar juniorul Universităţii a mai arătat o dată că se află într-una din cele mai proaste zile ale sale.

Dolha, introdus pentru a limpezi jocul

Imediat după pauză, Cristi Dulca a sesizat că echipa sa este extrem de uşor depăşită în duelurile de la mijlocul terenului şi l-a introdus pe Dolha, în locul lui Iacob, slab în prima parte. Ionescu a reuşit un şut bun după o minge recuperată tot de el, dar nu a nimerit cadrul porţii.Universitatea nu a dat semne de revenire nici după pauză, iar echipa mai periculoasă a fost tot Arieşul, care a început să trimită centrările în careul oaspeţilor.

Hârdău şi-a încercat şutul de la 20 de metri, dar mingea a ocolit de puţin bara din dreapta lui Huţan. Turdenii au mai ratat o ocazie, prin Hârdău, în timp ce Universitatea dădea impresia că nu are nicio motivaţie să joace în acest meci. Cei peste 300 de suporteri veniţi de la Cluj pentru a-şi încuraja echipa au cântat tot meciul, dar favoriţii lor efectiv se plimbau pe teren, în timp ce Dulca dădea impresia că nu deţine cheia ieşirii din criza de exprimare a echipei sale.

Introdus în locul lui Popa, Ţene a şutat periculos de la 25 demetri, iar mingea a ocolit depuţin stâlpul porţii apărate de Oltean. Imaginea neputinţei a dominat echipa lui Crisiti Dulca într-un final controlat tot de gazde, iar clujenii au ratat o şansă imensă de a rămâne în plasa echipelor fruntaşe.

„Trebuie să muncim mai mult, să jucăm cu o altă determinare, pentru că am jucat slab astăzi. Am jucat de parcă eram la antrenament, iar jucătorii ar trebui să trateze fiecare meci la victorie. Cei care sunt în lot ar trebui să joace, indiferent cum îi cheamă. Am preluat un lot din mers, la care este mult de muncit. Nu caut scuze, dar e nevoie de o schimbare”, a declarat Cristian Dulca la finalul meciului.

„Am făcut un meci foarte prost. Cauza principală a fost lipsa de determinare a jucătorilor”
Cristian Dulca, antrenor „U” Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite