Cluj: Lista cu profesori asociaţi naşte proteste la Universitatea „Babeş-Bolyai“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC) anunţă un protest pentru mâine, în urma deciziei Consiliului de Administraţie al UBB de a le elimina de pe listă un cadru didactic „îndrăgit“ de ei.

Cadrul didactic asociat pentru care studenţii s-au strâns astăzi într-un grup restrâns şi vor mâine să organizeze un protest în toată regula în faţa Rectoratului este Răzvan Cherecheş, în prezent cercetător ştiinţific la Institutul de Cercetări Sociale al FSPAC. Cherecheş a făcut parte şi în acest an, ca şi în anii trecuţi, pe lista cadrelor didactice plătite cu ora la FSPAC.

Grupul de studenţi care s-a strâns astăzi în faţa clădirii UBB de pe strada Mihail Kogălniceanu nu înţeleg decizia universităţii, cu atât mai mult cu cât ea a fost luată după începerea anului univeristar în care ei au început să înveţe „Ştiinţe Politice“ cu Răzvan Cherecheş.

Potrivit reprezentanţilor Biroului de Presă al UBB, Răzvan Cherecheş, împreună cu alte cadre didactice asociate din universitate, a fost refuzat de pe lista cadrelor didactice asociate înaintată de fiecare facultate pentru că nu îndeplinea criteriile profesionale, respectiv suficiente lucrări publicate sau cărţi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite