Cluj: Piaţa Unirii nu a scăpat de jeturile multicolore (GALERIE FOTO+SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Piaţa Unirii nu a scăpat de jeturile multicolore (GALERIE FOTO+SONDAJ)
Cluj: Piaţa Unirii nu a scăpat de jeturile multicolore (GALERIE FOTO+SONDAJ)

Chiar dacă nu ştiu câte culori pot genera luminile noilor fântâni arteziene din Piaţa Unirii, edilii oraşului nu cred că pe clujeni îi va deranja jocul de lumini de lângă cea mai veche catedrală a Clujului. Acelaşi lucru s-a întâmplat lângă Catedrala Ortodoxă, în Piaţa Avram Iancu, unde fântâna mai şi cântă. GALERIE FOTO

Citiţi şi

Piaţa Unirii, inaugurată cu scandal
 „Piaţa Unirii ar putea fi pietonală abia din 2011”

Concertul de inaugurare a primei părţi a lucrărilor din Piaţa Unirii a început în această seară, de la ora 18.00. Întunericul le-a permis clujenilor să vadă în „splendoarea” lor variaţia culorilor pe care le pot genera noile fântâni arteziene, inaugurate şi ele astăzi.

Reamintim că inaugurarea de astăzi a fost „boicotată” de membrii şi simpatizanţii UDMR Cluj, care au protestat silenţios faţă de faptul că nu au fost invitaţi oficial, respectiv din programul de inaugurare lipsesc evenimente organizate de instituţiile culturale din Cluj.

Primarul Sorin Apostu nu a putut fi contactat până la publicarea acestei ştiri, însă reamintim răspunsul său din luna aprilie, când a răspuns întrebărilor venite din partea cititorilor noştri în cadrul unui interviu realizat în redacţia din Cluj a ziarului Adevărul.

Adevărul de seară: Lămuriţi-ne: vom avea în Piaţa Unirii o fântână cu 2.000 de culori?

Sorin Apostu:
Există două instituţii cărora toată lumea li se poate adresa, dar pe care nu le întreabă nimeni: primăria şi societatea care a făcut proiectul. Este proiectată o fântână, dar nu e cu jeturi înalte sau multe lumini. Nici nu ştiu cine a inventat cele 2.000 de culori. Nu va fi o fântână cântătoare. Cât despre culoare, nu am nimic împotriva culorii dintr-o serie de jeturi de apă.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite