Unde se pot distra clujenii de Halloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluburile clujene vor avea standuri cu costume şi măşti pentru participanţi (foto arhivă)
Cluburile clujene vor avea standuri cu costume şi măşti pentru participanţi (foto arhivă)

Cluburile din Cluj organizează, în acest weekend, petreceri costumate de Haloween, după tiparul celor din anii trecuţi. Evenimentele mai deosebite sunt „Halovin studenţesc" organizat la Clubul Seven Fun&Crazy şi o vânătoare de vrăjitoare cu premii surpriză pentru cei mici la Polus Center.

Party-urile de Haloween continuă şi mâine seară în localurile din Cluj-Napoca. Clubul Ring organizează o „Noapte a Vrăjitoarelor" de la ora 22.00 şi îi îndeamnă pe clujeni să-şi îmbrace straiele de groază, să-şi pună dinţi de vampir şi  aripi lustruite de liliac şi să-şi ia baghetele şi măturile şi să vină la petrecere. Intrarea costă 10 lei până la miezul nopţii, şi 15 lei după ora 0.00. Cei costumaţi în vrăjitoare nu trebuie să plătească nimic la intrare.

„Act Cafe" găzduieşte tot sâmbătă, de la ora 21.30, o petrecere cu tema „Haloween Horror Movie Theme". Organizatorii speră ca oamenii să vină costumaţi în personaje din filmele de groază. Ei vor premia cele mai bune imitaţii după costumele personajelor de film horror. Intrarea e liberă.

Alte costume de Halloween vor fi premiate sâmbătă, între orele 16.00 şi 21.00, la etajul trei al Centrului Comercial Central din Cluj. La eveniment, organizat de T-Dance, primul centru de dans din Transilvania, se vor face picturi pe faţă şi corp şi se vor ţine cursuri de Hip-Hop, Salsa, Zumba, Lyrical sau Breakdance. Instructorii T-Dance vor pregati coregrafii speciale într-un show ce se anunţă înfricoşător de Halloween.

Creaturi din pahare

Duminică, 30 octombrie, Polus Center din Cluj organizează de la ora 12.00 o manifestare de Halloween doar pentru cei mici: o vânătoare de vrăjitoare cu premii surpriză. Fiecare copilaş care vrea să participe la eveniment va primi de la Biroul de Informaţii câte o hartă cu locurile unde s-ar ascunde cele 15 vrăjitoare. Cei ce le vor găsi vor câştiga premii surpriză, iar apoi se vor distra la un atelier de creaţie, desfăşurat în zona foost-food-urilor din Polus Center, unde vor putea face felinare de Halloween şi diverse creaturi din pahare.

Tot duminică, însă la ora 22.00, Clubul Diesel organizează un Halloween Party, costumaţia fiind obligatorie. Intrarea costă 10 lei pentru fete şi 20 de lei pentru băieţi.

Studenţii fac chef luni

La Seven Fun&Crazy, stundeţii vor face un chef  numit „Halovin studenţesc (o caterincă de Halloween)". Petrecerea iese din tiparul celor obişnuite prin faptul că la ora 19.00 se fac poze ca şi vedetele, fotografii ce pot fi „culese" de pe pagina de facebook a localului clujean.

„After Eight Cocktail Club" premiază cea mai originală costumaţie cu 100 de euro. Cheful în acest club începe de la ora 22.00. Intrarea costă 10 lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite