Unde puteți merge weekendul acesta în Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini din expoziţia itinerantă a fotografului Dan Dinu. Piaţa Unirii din Cluj
Imagini din expoziţia itinerantă a fotografului Dan Dinu. Piaţa Unirii din Cluj

Tango în parc și expoziție cu fotografii spectaculoase din toate parcurile naționale ale țării în centrul Clujului, trasee cu bicicleta în jurul orașului, fotbal, tenis și film (la Casa TIFF). Acestea sunt evenimentele weekendului în Cluj-Napoca.

Centrul Clujului găzduiește până pe 27 iulie o expoziție în aer liber de fotografie. Trecătorii pot vedea 50 de imagini, pe șevalete de mari dimensiuni, din toate cele 13 parcuri naționale ale României și secvențe din viața de zi cu zi a viețuitoarelor din Delta Dunării. Vezi aici o galerie foto cu câteva dintre imaginile expuse.

Sport

Iubitorii tenisului de masă pot merge azi, 21 iulie de la ora 15.00, la o partidă de tensi la Clubul Sportiv Municipal. Cei care vor să vadă un meci de fotbal o pot face diseară, pe stadionul CFR Cluj din Gruia, de la ora 21.30, unde CFR Cluj întâlnește Gaz Metan Mediaș.

Mâine, duminică, 22 iulie, bicicliștii se pot înscrie la concursul "Clujul pedalează" care va avea loc în parcarea mall-ului Polus Center. Înscrierile se pot face și la fața locului, între orele 9.00 și 10.30. taxa de participare este 10 lei. Concursul începe la ora 11.00. Mai multe detalii, pe  http://clujulpedaleaza.ro/.

Pentru cei care vor să facă sport, dar să și vadă câteva dintre frumusețile Clujului, site-ul cluj.travel le recomandă trasee pe două roți în jurul Clujului. Vezi aici ce traseu să alegi.

Tango

Doi tineri clujeni pasionaţi de tango argentinian, Ioana Lascu şi Horea Pop, îi așteaptă pe clujeni diseară, între orele 19.00 și 23.00, în Parcul Central din Cluj-Napoca, la demonstrații de tango în foișorul parcului. Evenimentul se numește "Milonga La Glorieta", inspirat de locul celebru cu acelaşi nume din Buenos Aires unde se dansează tango argentinian în aer liber.

Ateliere și film

Pentru cei mici, Casa TIFF le-a pregătit duminică, 22 iulie, un dejun delicios și un atelier creativ d ela ora 11.00. O oră mai târziu, copii vor viziona filmul "Insula misterioasă", după cartea lui Jules Verne.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite