Unde ne distrăm în mini-vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În zilele acestui sfârşit de săptămână şi în cele două libere de Paşte, clujenii au de unde alege: piese de teatru, petreceri tematice şi un concert de pian.

Teatrul Maghiar de Stat din Cluj le-a pregătit, în această perioadă, iubitorilor de artă dramatică, două spectacole de excepţie. Astfel, astăzi, cu începere de la ora 19.00, se va juca piesa „Trei surori", urmând ca marţi, în cea de-a doua zi de Paşte, să se pună în scenă piesa „Strigăte şi şoapte", de la ora 20.00. Bilete se mai găsesc la casieria teatrului. Nici Teatrul Naţional Cluj nu rămâne mai prejos. Tot marţi seară, de la ora 19.00, va avea loc spectacolul „Bolnavul închipuit".

Petreceri de Paşte

Cluburile le pregătesc amatorilor de petreceri seri tematice. Sâmbătă, după Înviere, aceştia pot petrece la Vertigo, unde se organizează „Honey Bunny Night". Serile de duminică şi luni sunt rezervate, în cluburile My Way şi After 8 Cocktail, petrecerilor de Paşte. Organizatorii promit distracţie pe cinste, preţuri promoţionale la băuturi şi o atmosferă animată de DJ-ii rezidenţi. Intrarea la petreceri este liberă în ambele seri.

Concert de pian şi concert rock

Cei care doresc să-şi petreacă timpul într-un ambient mai puţin gălăgios pot asista la un concert de pian, care va avea loc la Janis Cafe, marţi, cu începere de la ora 22.00. Intrarea la acest eveniment este, de asemenea, liberă.

De asemenea, la Euphoria Music Hall va avea loc, luni, de la ora 22.00, un concert rock, susţinut de trupa ICAR. Preţul unui bilet este de 10 lei, studenţii cu Studcard beneficiind de o reducere de 50%.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite