Undă verde pentru Centrul de management integrat al deşeurilor, la Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a finalizat licitaţia pentru construirea Centrului de management integrat al deşeurilor şi a atribuit contractul unei asocieri de trei firme, care a depus o propunere financiară de 103 milioane de lei, fără TVA.

„În urma aplicării criteriului celei mai avantajoase oferte din punct de vedere economic, comisia de evaluare a stabilit drept câştigătoare asocierea dintre SC Hidroconstrucţia SA, SC Iridex Group Construcţii SRL şi SC Argif Proiect SRL, cu o propunere financiară, fără TVA, de 103 milioane de lei. Sursa de finanţare este reprezentată de bugetul propriu şi fonduri europene, sub rezerva aprobării investiţiei de către Comisia Europeană", se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Consiliul Judeţean Cluj, informează Mediafax.

Vicepreşedintele CJ Cluj, Radu Bica, a afirmat, în comunicat, că finalizarea licitaţiei reprezintă „un pas esenţial în implementarea sistemului integrat de management al deşeurilor la nivelul judeţului Cluj". CJ Cluj va derula în continuare procedurile care vizează contractul de achiziţionare de echipamente pentru colectarea deşeurilor, construcţia depozitului de deşeuri, a staţiei de sortare, a staţiei de tratare mecano-biologică, a drumurilor de acces şi a staţiilor de transfer, precum şi cele privind închiderea şi ecologizarea rampelor neconforme din judeţ.

La licitaţia privind construirea Centrului integrat de management al deşeurilor au fost depuse cinci oferte din partea unor asocieri de firme sau a unor firme. Centrul va fi construit pe un teren din municipiul Cluj-Napoca, termenul de finalizare a lucrărilor fiind de 14 luni.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite