Un taximetrist şi un om de ordine au fost arestaţi la Cluj sub acuzaţia de trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca au arestat doi bărbaţi pe motiv că procurau droguri din Ungaria şi le comercializau în barurile şi cluburile clujene.

Cei doi bărbaţi sunt un angajat ca paznic la un club din Cluj-Napoca, L. A. de 34 ani, şi un taximetrist, S.J. de 27 ani. Poliţiştii au reuşit să probeze că aceştia doi se fac vinovaţi de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, respectiv mefedronă. În anchetă s-a descoperit că drogurile erau aduse din Ungaria în scopul comercializării în barurile şi cluburile de pe raza oraşului Cluj-Napoca.

Aceştia au fost prinşi în flagrant joia trecută, 19 ianuarie, în timp ce se întorceau cu autoturismul din Ungaria în România. Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au audiat mai multe persoane care se aprovizionau cu droguri de la cei doi bărbaţi.

Tribunalul Cluj a dispus ca aceştia doi să fie arestaţi  preventiv, timp de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite