(UPDATE) Un tânăr s-a înjunghiat şi apoi a sărit de la etajul unui cămin din Cluj-Napoca (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Chende, un tânăr de 24 de ani din Zalău, student la Cluj-Napoca, s-a înjunghiat în această dimineaţă, după care s-a aruncat în gol de la etajul patru al Căminului Economica II din cartierul Mărăşti, unde era cazat pe perioada verii.

Citeşte şi
Iubita studentului din Cluj care a vrut să se sinucidă: „E rău, doctorii încearcă să îl stabilizeze”
Studentul care a vrut să se sinucidă i-a povestit tatălui intenţia, apoi a vrut să îşi taie gâtul în faţa lui

A supravieţuit, iar în prezent este internat în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţelor I din Cluj-Napoca. Medicii sunt rezervaţi, însă, în privinţa şanselor de supravieţuire ale acestuia, deoarece a suferit traumatisme grave şi fracturi craniene. Tânărul e logodit de mai bine de doi ani cu Alina Diana şi este student masterand la Facultatea de Matematică-Informatică din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”. Chende s-a înregistrat, în trecut, c apersoană fizică autorizată pe adresa sa din Zalău.

image

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.10 şi nu sunt cunoscute încă motivele pentru care tânărul a recurs la un asemenea gest. Studentul a obţinut în anul III, la aceeaşi facultate, media 9.24. „Am trecut pe aici după ora 11.00 şi am văzut că erau mai multe maşini de poliţie. Imediat după aceea a venit o ambulanţă, iar medicii s-au grăbit să intre în clădire. Mai multe nu am reuşit să văd”, ne-a spus Viorel B., unul dintre clujenii care erau prezenţi în zonă în momentul producerii incidentului.

UPDATE 1: Tânărul este în comă de gradul 3. „Se află în stare foarte gravă. E la trapie intesivă. Şansele de suprevieţuire sunt mici. Diagnosticul este traumatism cranio-cerebral, comă gravă de gradul 3. Traumatism toracic, abdominal, bazin fracturat, hemoragie internă“,  a declarat Dorin Mureşan, directorul Unităţii de Primire a Urgenţelor.

UPDATE 2: „S-a certat cu tatăl său, însă nu cred că a fost vorba nici de note, deoarece tânărul e un student bun, dar nici despre bani, pentru că ştiu că el e angajat al unei firme din Cluj. Nu am vorbit cu părinţii săi, iar noi avem reguli prin care aceştia nu pot afla de notele unui student de la facultate”, ne-a spus Leon Ţâmbulea, decanul Facultăţii de Matematică a UBB.

Potrivit decanului, din cele auzite, tânărul s-ar fi certat cu tatăl său, a încercat să îşi cauzeze leziuni cu un cuţit, după care s-a aruncat de la etajul patru, în incinta căminului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite