UPDATE Un tânăr de 20 de ani a murit, azi-noapte, în clubul „Bulgakov Underground”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi-noapte, în jurul orei  03.20, un tânăr de 20 de ani a decedat în clubul „Bulgakov Underground”, ce funcţionează la subsolul hotelului „Melody”, din centrul Clujului.


Potrivit IPJ Cluj, tânărului Mate Robert Barna  i s-a făcut rău, subit, şi a fost chemat serviciul SMURD şi procurori, însoţiţi de poliţişti de la Secţia 1. „Echipajul SMURD a încercat să-l resusciteze pe tânăr, dar fără urme de violenţă pe corp”, a declarat inspectorul Gina Pop, purtător de cuvânt din cadrul IPJ Cluj.

UPDATE: Tânărul era student la specializarea Geografia Tursimului, linia maghiară, de la Facultatea de Geografie din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”.

Potrivit poliţiştilor, tânărul este din Săcuieni, judeţul Bihor

„Medicii au încercat să-l resusciteze timp de o oră, dar nu au putut decât să constate decesul. Tânărul făcuse stop cardio-respirator”, ne-a declarat medicul Nicolae Moldovan, coordonatorul SMURD Cluj.

Surse din conducerea clubului Bulgakov Underground, unde băiatul de 20 de ani s-a distrat toată noaptea, ne-au declarat că băiatul nu prezenta semne de agresiune. „Băiatul stătea la masă, iar la un moment dat un prieten de-al său a venit şi l-a întrebat ce e cu el. Se simţea rău, l-au scos afară şi încă avea puls, dar nu a rezistat pâna a venit ambulanţa”, potrivit aceleiaşi surse.

Surse apropiate localului ne-au declarat că Robert consumase înainte de a i se face rău droguri legale. Este vorba de acele plante etnobotanice, ce se pot cumpăra în diferite forme de la magazine din Cluj-Napoca.

Localul Bulgakov Underground a fost deschis în urmă cu trei săptămâni.

Unul dintre barmanii de azi-noapte spune că tânărul nu a consumat băuturi alcoolice. „Nu l-am văzut deloc la bar, azi-noapte, cumpărându-şi de băut”, a declarat acesta.

Cert este că nu se va putea stabili cauza morţii decât după efectuarea necropsiei. „Necropsia va fi realizată în cursul zilei de mâine”, a declarat directorul Institutului de Medicină Legală Cluj, Marius Vartic.



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite