Un tânăr a fost bătut crunt în incinta Polus Center din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un clujean a fost bătut sâmbătă de către cinci persoane, în cadrul complexului comercial Polus. Potrivit stiridecluj.ro, un grup de interlopi din Cluj l-a bătut crunt pe Emanuel Mico, în zona locului de joacă Happy Park, sub privirile îngrozite ale clienţilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Cluj, doi dintre cei cinci agresori au fost reţinuţi ieri. Incidentul a avut loc în data de 13 august, în jurul orei 17.00.

Conflictul dintre grupul de interlopi şi clujeanul Emanuel Mico a început în cazinoul din incinta complexului comercial Polus, unde a avut loc bătaia. Conflictul a continuat şi în afara cazinoului.

"Poliţia face toate demersurile în vederea depistării celorlalţi agresori. Cei doi prinşi sunt cercetaţi penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Alma Bruja Brehariu.

Tânărul agresat a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) Cluj. Momentan, acesta se află internat la neurologie, cu răni în zona capului.

Reprezentanţii Polus Center vor oferi o reacţie oficială cu privire la incident în cursul zilei de astăzi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite