Un student din Kenya a murit, după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc din Mănăştur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca. Trupul neînsufleţit al unui student din Kenya a fost descoperit în curtea interioară a unui bloc de pe Aleea Micuş. Se pare că tânărul s-a blocat afară şi a încercat, dimineaţa devreme, să intre din uscătorul de la etajul cinci în apartamentul în care locuia. Încercarea de a pătrunde în propriul apartament l-a costat pe tânărul de doar 26 de ani viaţa.

Trupul tânărului a fost găsit în această dimineaţă pe la 8.00 de muncitorii care lucrează în zonă. Din primele informaţii reiese că tânărul era din Kenya şi studia medicina în Cluj-Napoca. El a ieşit de dimineaţă să-şi ia pâine, şi-a uitat cheile în apartament şi a încercat să intre în casă prin uscător, ajutându-se de aparatul de aer condiţionat, însă s-a dezechilibrat şi a căzut.



Un vecin a afirmat că tânărul era din Kenya şi avea 26 de ani. „L-am văzut de dimineaţă, în jur de ora 6.00, când îşi căuta cheile“, a spus vecinul, şocat de tragica veste. Tânărul locuia în chirie în blocul de pe Aleea Micuş de aproximativ patru luni, iar vecinii au spus că era respectuor şi liniştit. „S-a mutat în blocul nostru de vreo patru luni. Era un tânăr tare drăguţ, micuţ, liniştit, foarte respectuos“, a spus o altă vecină, Ana Morar.

image

După ce proprietarul şi vecinii care l-au văzut azi dimineaţă pe tânăr au fost audiaţi de poliţişti, uşa apartamentului în care locuia studentul a fost sigilată. În acest caz s-a deschis o anchetă, pentru a se stabili împrejurările exacte în care a avut loc tragicul accident.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite