Un şofer din Cluj a intrat invers într-un giratoriu şi a circulat pe contrasens. Poliţia s-a autosesizat (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scena care i-a surprins pe toţi participanţii la trafic prezenţi în zonă a avut loc în sensul giratoriu din Piaţa Mărăşti, în Cluj-Napoca. În imaginile surprinse de amatori se poate observa cum o maşină Dacia albă intră în sens invers, circulând pe contrasens.

Doi clujeni au surprins scena în amiaza mare, în centrul cartierului clujean. În imaginile postate de aceştia pe internet se poate observa cum şoferul unui autoturism Dacia de culoare albă intră în sensul giratoriu invers, ieşind apoi pe contrasens. Acesta nu a fost deranjat de claxoanele insistente ale celorlalţi participanţi la trafic.

Poliţiştii nu cunosc cele întâmplate şi spun că nu pot lua nicio măsură pe baza înregistrării video, doar în cazul în care la faţa locului ar fi fost un agent care să constate fapta.

UPDATE: Poliţiştii clujeni s-au autosesizat în urma publicării imaginilor de către adevarul.ro. Aceştia urmează să analizeze imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale Primăriei, montate în sensul giratoriu, iar apoi îl vor chema pe şofer la audieri. Cu toate acestea, nici camerele administraţiei clujene nu sunt omologate, iar din acest motiv imaginile nu vor putea fi folosite ca probă în instanţă. Citeşte, pe această temă, Big Brother fără folos pe străzile Clujului

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite