Un şofer beat s-a răsturnat cu maşina în care se afla şi copilul său (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul aflat la volan a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un pod şi s-a dat peste cap cu maşina în care se afla şi fiul său de 11 ani, care a fost la un pas de moarte. GALERIE FOTO

Incidentul s-a produs aseară, în jurul orei 20.30, în localitatea clujeană Gheorgheni. După ce a lovit podul şi s-a dat peste cap, maşina a aterizat pe poarta unei locuinţe, lovind şi autoturismul aflat în curtea acesteia.

La volan se afla Nicolae Mârza, care venea acasă cu fiul său, Zoltan, în vârstă de doar 11 ani. Tânărul care a fost la un pas de tragedie în urma accidentului pe care l-a trăit din cauza tatălui său. Potrivit martorilor, băiatul a rămas prins sub maşina care a rămas cu roţile în sus până la sosirea echipajelor de intervenţie.

În cele din urmă, acesta a fost scos de sub autoturismul grav avariat şi transportat la spital. Cu doar câteva zgârituri s-a ales şi tatăl acestuia care, potrivit aceloraşi martori, era foarte beat.

"Era beat, se simţea când vorbea, după ce a ieşit din maşină. Nu e el la prima abatere de acest gen, toată ziua e băut. A mai avut şi alte accidente, cu alte maşini", ne-a povestit Ioan Lenart, fratele bărbatului în curtea căruia a aterizat maşina după ce s-a izbit de pod.

Potrivit acestuia, copilul nu a fost rănit grav, dar i s-au învineţit imediat buzele şi a fost transportat la spital de un echipaj SMURD.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite