Un şofer beat a rănit trei persoane şi a avariat trei maşini pe strada Câmpului (revista presei)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei clujene
Revista presei clujene

Ziarele locale scriu astăzi despre dezastrul provocat pe strada Câmpului de un şofer beat, de restaurarea grupului statuar Matei Corvin, dar şi despre Autostrada Transilvania, pentru care Guvernul Boc promite fonduri ce vor duce la construcţia a încă zece kilometri de asfalt.

Un şofer beat a rănit trei persoane şi a avariat trei maşini pe strada Câmpului. Un accident produs la intersecţia dintre strada Câmpului şi Calea Mănăştur, din Cluj-Napoca, a fost surprins de camerele de supraveghere ale primăriei. Un bărbat care conducea beat o autoutilitară a lovit două maşini oprite la stop şi a rănit trei persoane, arată stiridecluj.ro. 

Motoarele economiei Clujului în 2010. Centrele de servicii vor atrage cea mai mare forţă de muncă în acest an. Necesarul lor de angajaţi se măreşte de la un an la altul, cei mai vânaţi fiind vorbitorii de limbi străine.
 Noile centre de servicii din municipiul Cluj-Napoca ale grupurilor  multinaţionale anunţă cifre spectaculoase în privinţa angajărilor. Evalueserve şi-a dublat personalul anul trecut, în vreme ce Bombardier va ajunge de la 17 angajaţi în 2009 la 140 în acest an. Amănunte în Ziua de Cluj.

Matei Corvin, în plin proces de restaurare. Lucrările la grupul statuar Matei Corvin din Piaţa Unirii se desfăşoară într-un ritm alert, constructorii profitând de îmbunătăţirea vremii.

În vederea restaurării, statuia este asigurata cu o structură metalică, ce permite efecturarea lucrărilor în condiţii de siguranţă şi fără a afecta elementele grupului statuar. Mai multe în Monitorul de Cluj.


Autostrada „fără număr”: Boc mai scoate 10 km din buzunar.
Cu toate problemele pe care statul le are şi bătăile de cap privind identificarea unei resurse financiare care să salveze proiectul Autostrăzii Transilvania de la îngheţ, premierul României, Emil Boc, pare mai optimist ca niciodată. Pe lîngă cei zece kilometri dintre Câmpia Turzii şi Turda, a căror finalizare premierul o garantează în acest an, autorităţile clujene susţin că au mai primit promisiuni pentru încă zece kilometri care să fie gata în 2010, doar că nu ştiu încă pe ce porţiune, titrează Foaia Transilvană.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite