Un nou transport clujean de ajutoare umanitare pentru sinistraţii din Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii clujeni au plecat, azi, de dimineaţă, cu ajutoare umanitare spre localitatea vrânceană Băleşti. Camionul clujean, plin cu 6 tone de medicamente, alimente neperisabile şi lemne de foc, va ajunge în cursul nopţii, în Vrancea.

Un nou transport umanitar a plecat azi, de dimineaţă, de la Cluj spre zonele sinistrate din sudul ţării. E vorba de un camion de 6 tone plin de medicamente, alimente neperisabile şi lemne de foc. „În urma discuţiilor cu primarul din localitatea vrânceană s-a făcut o listă cu medicamentele necesare", explică Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu" al judeţului Cluj, care însoţeşte transportul.

Ajutoarele umanitare conţin medicamente donate de către farmaciştii clujeni, alimente neperisabile, apă potabilă, produse pentru igienă personală (o parte donate de către clujeni prin Fundaţia Mistral şi o altă parte achiziţionate din partea personalului ISU Cluj şi a Brigăzii de Jandarmi Mobile Cluj) şi lemne pentru foc (donate de către Romsilva Cluj).

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite