Un mort şi trei răniţi, într-un accident produs în apropiere de Salina Turda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a murit şi alte trei persoane au fost rănite azi-dimineaţă într-un accident produs în apropiere de Salina Turda, judeţul Cluj, după ce tânărul care conducea un autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina ieşind de pe şosea şi ajungând pe câmp.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, accidentul a avut loc, marţi dimineaţă, în jurul orei 05.20, după ce un tânăr de 19 ani care conducea un autoturism pe DJ 161 B, în zona Salinei Turda, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Accidentul a avut loc între localităţile Turda şi Ploscoş.

"Tânărul de 19 ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Turda-Ploscoş, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a derapat, după care maşina a părăsit partea carosabilă şi a plonjat pe câmp. În urma accidentului, şoferul a murit, iar autoturismul a fost distrus în proporţie de 60 la sută", a spus Gina Pop.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat că alte trei persoane au fost rănite în accident.

"Am intervenit cu un echipaj SMURD de la Turda şi am fost ajutaţi de un alt echipaj de la Ambulanţă. Au fost în total patru victime: şoferul care a decedat şi alte trei persoane au fost rănite, acestea fiind transportate la spital", a declarat Andrei Biriş.

Poliţia continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite