Un fost consilier al lui Boc a demisionat din Consiliul Judeţean Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul consilier al premierului demisionar Emil Boc, Darius Pintilie, a demisionat din Consiliul Judeţean Cluj, în locul acestuia urmând să fie numit un supleant de pe lista PDL în prima şedinţă a deliberativului.

Darius Pintilie a declarat, marţi, că şi-a depus demisia săptămâna trecută, iar aceasta a fost înregistrată la Consiliul Judeţean (CJ) Cluj, informează Mediafax. „Mi-am depus săptămâna trecută demisia din funcţia de consilier judeţean în cadrul CJ Cluj din motive personale. Demisia a fost înregistrată la consiliu", a spus Pintilie.

Reprezentanţii CJ Cluj au declarat că în locul lui Darius Pintilie va fi numit un supleant de pe lista de consilieri a PDL Cluj, în prima şedinţă a deliberativului judeţean. „Supleantul PDL este Cosmin Todea, care va fi reprezentant al comunei Floreşti, de lângă Cluj-Napoca", au precizat reprezentanţii CJ Cluj.

Darius Pintilie a fost inspector de specialitate în Primăria Cluj-Napoca în perioada în care Emil Boc a deţinut funcţia de primar al municipiului. După numirea lui Boc ca premier, Pintilie a devenit consilier al acestuia şi şef al protocolului, iar la sfârşitul anului trecut a fost numit în comisia interministerială de repartizare a bunurile confiscate sau intrate în proprietatea privată a statului. Darius Pintilie a fost ales consilier judeţean în CJ Cluj în anul 2008.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite