Un emisar de la Everton a venit în Gruia să trateze pentru Kone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yssouf Kone se va despărţi în curând de CFR Cluj
Yssouf Kone se va despărţi în curând de CFR Cluj

Un trimis al grupării din Liverpool, Everton, a fost astăzi la Cluj, pentru a discuta despre transferul ivorianului Yssouf Kone. Acesta a avut o întrevedere cu preşedintele CFR, Iuliu Mureşan, legată de mutarea atacantului în campionatul din Albion

Yssouf Kone este la un pas de a părăsi pe CFR Cluj. Principalul finanţator al grupării clujene, Arpad Paszkany şi preşedintele Iuliu Mureşan, s-au decis: Bijuteria din atacul campioanei de anul trecut nu este un jucător pe care să se mai bazeze pe viitor. Salariul mare al ivorianului, care se ridică în jurul sumei de 350.000 de euro, nu mai poate fi plătit de omul cu banii din Gruia, iar prestaţiile sale din ultimul an, coroborate cu accidentarea care l-a ţinut pe tuşă două luni, îl vor îndepărta de gruparea „vişinie”.

Deşi Kone a declarat în dese rânduri că îşi doreşte să rămână la Cluj, conform unor apropiaţi ai acestuia, internaţionalul care joacă pentru naţionala statului Burkina Faso, ar fi tentat de un transfer la o grupare mai puternică din Europa. Astăzi, un scouter al lui Everton, una dintre formaţiile de top din Anglia, a fost la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu, pentru a negocia mutarea. După aproape două ore de discuţii cu preşedintele Iuliu Mureşan şi cu impresarul fotbalistului, acesta a plecat de la stadion, urmând ca tratativele să se reia în această săptămână.

Emisarul îi va însoţi pe clujeni la Copenhaga, oraş în care CFR va disputa următorul meci din Europa League. Conform unor informaţii, prestaţia ivorianului din partida cu danezii ar fi hotărâtoare în privinţa viitorului club pentru care va juca Yssouf Kone. La partida care se va disputa joi, vor asista şi trimişi ai francezilor de la Saint Etienne, echipă care-l doreşte cu insistenţă pe atacantul de culoare din Gruia. În ultimele zile, clujenii au primit o ofertă şi de la Malaga, dar spaniolii nu sunt dispuşi să plătească mai mult de 2 milioane de euro, sumă considerată prea mică de conducătorii CFR-ului, care speră să obţină 3,5 milioane pe fotbalist.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite