Un copil a fost lovit de autobuz în Cluj. Victima a fost transportată de urgenţă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor în vârstă de 16 ani a fost lovit de un autobuz, azi-dimineaţă, în jurul orei 9.10, în cartierul clujean Grigorescu. Nu se cunosc încă împrejurările în care a avut loc incidentul. Copilul a fost transportat de urgenţă la spital, starea sa fiind gravă.

„Un minor a fost lovit de un autobuz, azi-dimineaţă, pe strada Alexandru Vlahuţă. Copilul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj-Napoca“, a declarat Gina Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. Potrivit acesteia, nu se cunosc încă împrejurările în care a avut loc accidentul.

Minorul e elev şi se pregătea să traverseze strada prin loc nemarcat cu trecere de pietoni, pentru a intra în incinta Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu“.

Directorul Regiei Autonome de Transport Public Călători Cluj, Liviu Neag, susţine că e vorba de un autobuz care circulă pe linia 30, care face legătura între cartierul Grigorescu şi capătul cartierului Mărăşti. „Şoferul a încercat să îl evite dar minorul s-a aruncat practic în faţa autobuzului şi nu a mai putut să îl evite“, a spus acesta.

UPDATE În urma accidentului, minorul a suferit o fractură de bazin, potrivit medicilor. Starea sa e stabilă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite