Un clujean către premierul Emil Boc: „Moare ţara de foame!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a fost apostrofat azi, la Cluj-Napoca, în cadrul unei vizite de lucru, care a vizat mai multe obiective din oraşul de pe Someş.

Premierul a vizitat azi mai multe şantiere din Cluj. În cadrul ultimului obiectiv al vizitei, şantierul liniei de tramvai, premierul a fost apostrofat de un clujean care a trecut întâmplător cu maşina, în zona unde Emil Boc făcea câteva declaraţii de presă.

"Moare ţara de foame!", i-a strigat acesta din maşină.

În replică, premierul României a declarat că apreciază spiritul de sacrificiu al românilor. "Le mulţumesc românilor că au înţeles măsurile de austeritate pe care le-am luat. 

Cu ajutorul lor am scos ţara din colaps. În 2012, românii vor vedea că am ieşit din criză şi că vor trăi mai bine", a spus premierul Emil Boc. Premierul a precizat că îi înţelege pe oameni că sunt nemulţumiţi şi că este greu să li se explice acestora că fără răul care a fost "era şi mai rău".

"E greu de explicat, dar tot mai mulţi îşi dau seama când văd ce se întâmplă în alte părţi că România a făcut ce trebuia la timpul potrivit.", a subliniat el.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite