Un clujean are interzis pe stadioane după incidentele violente de la meciul U Cluj - Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte suporteri au fost sancţionaţi de jandarmi şi poliţişti în urma ciocnirilor violente izbucnite între galeriile echipei Universitatea Cluj şi Steaua la meciul desfăşurat, duminică, pe stadionul Cetate din Alba Iulia, în prima etapă a Ligii I. Un clujean s-a ales cu o amendă de 500 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, Cosmin Jurcoveţ, jandarmii au amendat un suporter pentru provocarea unui scandal în incinta arenei sportive din Alba Iulia.

Jurcoveţ a spus că Teodor B.P., în vârstă de 17 ani, domiciliat în municipiul Cluj Napoca, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei, deoarece a provocat şi participat la un scandal în incinta stadionului.

De asemenea, în cazul acestuia a fost dispusă şi interzicerea accesului la toate meciurile de fotbal din cadrul Ligii I, pe o perioadă de un an.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, subcomisarul Vasile Catargiu, a declarat, la rândul său, că şapte persoane au fost duse după meciul de duminică la sediul Poliţiei municipiului Alba Iulia pentru identificare, şase dintre suporteri fiind sancţionaţi contravenţional pentru că au provocat scandal şi au tulburat ordinea şi liniştea publică.

O ciocnire violentă între suporterii echipei Universitatea Cluj şi fanii Stelei a avut loc, duminică seară, în jurul orei 21.20, la Alba Iulia, după terminarea partidei pe care cele două formaţii au disputat-o pe stadionul "Cetate", în prima etapă a Ligii I.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite