Un clujean a filmat accidentul în care două fetiţe au fost lovite grav de un BMW pe trecerea de pietoni (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr care locuieşte în apropierea intersecţiei din faţa Bibliotecii „Octavian Goga” a filmat, ieri, primele clipe de după accidentul în care două fetiţe au fost spulberate pe trecerea de pietoni de un tânăr de 19 ani, Andrei Dumuţ, care conducea un BMW.

În secvenţe se pot observa cele două minore, întinse pe stradă, în spatele cărora tânărul nici măcar nu se grăbeşte să vadă care e starea lor de sănătate înainte de a verifica dacă nu cumva maşina sa a păţit ceva. Echipajul SMURD a sosit la câteva minute după apariţia unei maşini de poliţie.

Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni din fata Bibliotecii "Octavian Goga", aseară, în jurul orei 20.05. Cele două fetiţe, una de 12, cealaltă de 13 ani, ambele din Cluj-Napoca, au fost spulberate de maşina care circula în mare vizetă prin zonă. Ele au fost duse de urgenţă la Unitatea de Preluare a Urgenţelor, din cadrul Spitalului de Copii.

"Una dintre fetiţe se află, încă la terapie intensivă, sub supraveghere. A fost dusă şi la Neuroghirugie, pentru un computer tomograf, pentru că are un traumatism cranio-cerebral. Nu e în comă, respiră singură", a precizat medicul Călin Lazăr, purtătorul de cuvânt al UPU Copii. Potrivit aceleiaşi surse, cealaltă fetiţă are o dublă fractură de femur şi tibie şi are o stare generală bună.

"Tânărul de 19 ani este cercetat în stare de libertate pentru vătămare corporală gravă din culpă", a declarat gina Pop, purtătorul de cuvânt al IJP Cluj.

CITIŢI ŞI

Cele două fetiţe spulberate de pe trecerea de pietoni au fost mutate pe secţie

Beizadeaua cu BMW riscă maximum 20 de ani de închisoare

Poliţiştii recunosc: "Statisticile privind scăderea numărului de accidente sunt mincinoase!"

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite