Un clujean a câştigat marele premiu Clickmania!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Suciu lucrează de o viaţă la Grădina Botanică
Alexandru Suciu lucrează de o viaţă la Grădina Botanică

Alexandru Suciu este mai bogat cu 150.000 de lei. Clujeanului nu i-a venit să creadă că el este norocosul. După ce o viaţă a trăit dintr-un salariu de fochist la Grădina Botanică, acum se consideră fericit că va reuşi să-şi ajute financiar familia.

Ore în şir Clujeanul Alexandru Suciu, în vârstă de 59 de ani, a refuzat să creadă că el este fericitul câştigător al extragerii finale a concursului Clickmania!, crezând că anunţul reprezintă doar o farsă.

„Văd că sunteţi de la ziarul Click!, dar eu cred că toată treaba asta este o mare ţeapă. Abia-mi vine să cred ce noroc s-a abătut asupra mea”, a declarat Alexandru Suciu, imediat după aflarea veştii că a câştigat 150.000 de lei.

De profesie fochist, la Grădina Botanică din Cluj, Alexandru Suciu a trimis aproximativ 20 de tichete pentru extragerea finală Clickmania!, chiar dacă soţia acestuia, Anica, de 52 de ani îl descuraja sistematic. „M-a tot criticat şi mi-a zis că îmi pierd vremea aiurea. Mi-am încercat şi eu norocul, în speranţa că da’ de voi avea şi eu noroc o dată în viaţă”, ni s-a confesat clujeanul.

Încurajat să participe de nepot

El a fost impulsionat să participe în cadrul concursului de nepotul său Daniel, elev în clasa patra, cel care l-a şi ajutat să-şi completeze tichetele. Cei 150.000 îi vor prinde mai mult decât bine clujeanului, el făcând parte dintr-o familie cu venituri modeste.

Alexandru câştigă lunar 700 de lei, soţia acestuia şi una dintre fiice sunt şomere, iar cea de-a două fiică a lui este croitoreasă. Acum îşi doreşte să renunţe la slujba pe care o are la Cluj, să se pensioneze şi să se mute la casa pe care o deţine la ţară, din localitatea clujeană Şomcutul Mic, însă numai după ce va face acolo lucrări de renovare: „Acum am bani să-mi pun casa la punct, însă nu visam că voi avea curând această posibilitate. Acolo trebuie schimbat tot, pentru că este casă părintească veche de 50 de ani. Pe urmă, după ce mă pensionez, m-aş muta acolo”.

Vrea să-şi ajute fiicele cu bani

Soţia îl completează cu privire la planurile pe care aceştia le au cu banii câştigaţi: vor să-şi ajute financiar cele două fete, dar şi să doneze o mică parte din suma câştigată. „La una dintre fete îi vom cumpăra o maşină, să aibă cu ce face naveta la Cluj. Cealaltă are deja maşină, aşa că-i vom da bani. Nepoţelul merită însă cel mai mult, pentru că el a insistat să jucăm”, a conchis Anica Suciu, soţia lui Alexandru.

Alexandru Suciu este şi un cititor fidel al celui mai bine vândut ziar din România, Click!: „Eu asta citesc când sunt la serviciu. Nu ratez niciun număr. Mulţumesc ziarului Click! Pentru fericirea care mi-a făcut-o acum, în prag de sărbători. Mai ales că nu am avut norocul să câştig niciodată, nimic. Am muncit pentru fiecare leuţ”.

Citiţi lista finală a câştigătorilor Clickmania! mâine, în Click!

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite