Un clujean, ales să poarte torţa olimpică la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bloggerul culinar Adi Hădean
Bloggerul culinar Adi Hădean

Bloggerul culinar Adi Hădean se numără printre cei cinci români aleşi să poarte torţa olimpică, în 2012, la Londra. Purtătorii torţei olimpice au fost aleşi ca o recunoaştere a aportului lor în cadrul comunităţilor din care fac parte.

Purtătorii români ai Torţei Olimpice selectaţi de Samsung în cadrul campaniei de nominalizare „Pasiuni care schimbă vieţi", pe site-ul oficial al campaniei (www.eroilocali.ro), sunt Bogdan Cismariu, Adrian Hădean, Marius Radu, Cristina Bogdan şi Cătălin Stelian. Pasiunile celor cinci nominalizaţi au inspirat oamenii prin contribuţia importantă pe care au avut-o în cadrul comunităţilor locale.

Adi Hădean coordonează un program de nutriţie pentru copiii de grădiniţă, iar prin intermediul pasiunii sale pentru arta culinară a reuşit să îmbunătăţească comportamentul alimentar al celor mici, într-un spaţiu dominat de fast food şi alimente artificiale. „Sunt mândru că am fost desemnat pentru această misiune. Nu mă aşteptam. Ştiam că am fost nominalizat, dar abia duminică am aflat că sunt unul dintre cei cinci români care vor purta torţa olimpică“, a declarat, pentru „Adevărul“, Adi Hădean.

Hădean va fi una dintre cele 8.000 de persoane, inclusiv 700 de personalităţi din Regatul Unit, care vor purta flacăra olimpică pe o distanţă de 12.000 de kilometri în cadrul unei ştafete care va fi parcursă în 70 de zile. Fiecare va purta torţa pe distanţa a 300 de metri. Torţa va pleca pe 19 mai, din Land's End, cel mai vestic punct al insulei britanice şi va parcurge 12.800 de kilometri până va ajunge pe Stadionul Olimpic din Londra, în ziua de 27 iulie, cu ocazia ceremoniei de deschidere a celei de-a 30-a ediţii a Jocurilor Olimpice de vară.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE ADI HĂDEAN

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite