Un canal improvizat a nenorocit pe viaţă un clujean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 29 de ani a rămas cu uretra secţionată, după ce a călcat pe un capac de canal neconform amplasat pe un trotuar, în cartierul Gruia. Câteva luni de chinuri insuportabile, peste 100 de zile de îngrijiri medicale şi probleme pe viaţă cu urinatul şi cu erecţia. În ciuda acestor suferinţe, Compania de Apă Someş, cea care a montat capacul de canal, nu a i-a oferit încă niciun fel de sprijin clujeanului.

Emil Pop (aşa cum îl vom numi, pentru a-i proteja identitatea – n.r.) ducea până mai ieri o viaţă normală. Mergea la serviciu, îşi petrecea timpul liber cu prietenii sau cu iubita. Nimic nu prevestea drama prin care avea să treacă tânărul de 29 de ani.

Totul s-a schimbat, însă, pe 28 mai anul acesta, în timp ce făcea o banală vizită la nişte cunoştinţe care locuiesc pe strada Cetăţii, din cartierul Gruia. Tânărul a călcat pe capacul canalului amplasat chiar pe trotuar, în zona casei cunoştinţelor pe care le vizita.

De atunci viaţa lui s-a schimbat pentru totdeauna.

„Era un capac din tablă, neasigurat corespunzător, fără balamale, care la trei zile după accident a fost schimbat. Eu am căzut pe capac, lovindu-mă cu muchia acestuia în zona genitală. Am simţit nişte dureri îngrozitoare, dar nu am realizat exact ce mi s-a întâmplat. Ulterior m-am dus la baie şi am observat că sunt plin de sânge”, rememorează clujeanul clipele de groază prin care a trecut.

A fost transport imediat la Urgenţe, iar ulterior la Institutul de Urologie. Diagnosticul a fost unul crunt pentru Emil: ruptură de uretră. 

Citeşte întreaga poveste a clujeanului, dar şi despore poziţia oficială a Companiei de Apă Someş mâine, în săptămânalul ADS

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite