Un camion cu alimente a plecat din Cluj spre sinistraţii din Dorohoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un camion cu şapte tone de alimente de bază au plecat în această după-masă de la Cluj-Napoca spre Dorohoi, judeţul Botoşani, pentru sinistraţii afectaţi de inundaţii.

În camion au fost încărcate cantităţi însemnate de făină, zahăr, ulei, orez, conserve, cartofi şi apă. "Un camion cu şapte tone de alimente de bază - de făină, zahăr, ulei, orez, conserve, cartofi şi apă - colectate în cadrul campaniei «Clujenii alături de sinistraţi» va pleca, miercuri, spre Dorohoi, oraş din Moldova grav afectat de inundaţii. Transportul va fi preluat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dorohoi şi împărţit sinistraţilor", a declarat Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca.

Primăria Cluj-Napoca va organiza, la sfârşitul acestei săptămâni şi la începutul celei viitoare, alte transporturi cu ajutoare spre Moldova, constând în haine şi încălţăminte, mobilier şi aparatură electrocasnică donate de clujeni.

Reprezentanţii municipalităţii urmează să înceapă, joi, sortarea ajutoarelor din cele nouă puncte de colectare deschise de Primărie şi Prefectura Cluj în municipiu.

De asemenea, conserve şi apă în valoare de 10.000 de lei vor fi duse la Suceava, ca donaţie din partea unei regii locale din municipiul Turda.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite