CLUJ: Un cadavru a fost găsit pe un teren viran din cartierul Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în această seară pe marginea unui drum din cartierul Europa, în apropierea străzii Eugen Ionescu.

Potrivit primelor cercetări, victima ar fi fost lovită vineri după-masă de un utilaj. Incidentul a avut loc în jurul orei 16, în apropierea unui şantier de la capătul străzii Iuliu Merca (adiacentă cu Eugen Ionescu). Evenimentul a fost anunţat prin apel la 112.
 
“Potrivit informaţiilor pe care le-am primit până la această oră de la colegii noştri pare a fi ucidere din culpă, dar încă se fac cercetări la faţa locului. Bărbatul a fost identificat, locuieşte în Cluj-Napoca, însă nu putem furniza deocamdată date referitor la vârsta sau numele său”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Gina Pop. Ea a adăugat că drumul pe care s-a întâmplat incidentul nu este un drum public, ci o cale de acces către şantierele din zonă. “Se pare că a trecut un utilaj peste el, însă deocamdată nu pot da mai multe detalii”, a mai adăugat sursa citată.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite