FOTO-VIDEO Un bărbat s-a urcat pe acoperişul unei biserici din Cluj şi ameninţă că se aruncă, cu trei zile înainte de a împlini 40 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Boldin vrea să se arunce de pe o biserică din centrul  Clujului
Mircea Boldin vrea să se arunce de pe o biserică din centrul Clujului

Un bărbat de 39 de ani s-a urcat, în această seară, 21 august, pe acoperişul bisericii Ioan Bob din centrul oraşului Cluj-Napoca şi ameninţă că se va arunca.

UPDATE Pe bărbat în cheamă Mircea Boldi, are 39 de ani, şi se pare că peste trei zile împlineşte 40 de ani. Bărbatul nu se află la prima sa tentativă de sinucidere. Două dintre rudele sale s-au dus la Biserica Ioan Bob din centrul Clujului şi vorbesc cu el şi încearcă să-l convingă să coboare.

Mircea Boldin vrea să se arunce de pe o biserică din centrul  Clujului Mircea Boldin vrea să se arunce de pe o biserică din centrul  Clujului Mircea Boldin vrea să se arunce de pe o biserică din centrul  Clujului

Dă click pentru a vedea mai multe imagini!

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi negociatori ai poliţiei. „M-am urcat de disperare. N-am casă, n-am masă, n-am potol, n-am card, nu am pat, n-am nimic. Am un copil mic, prăpădit. De foarte multe ori am cerut primăriei o casă. Eu am cerut casă, masă, pat, mai multe şi stau pe drumuri. Nu am casă, masă, coşciug. Până acuma am stat pe Someş”, le-a explicat Mircea situaţia sa, jurnaliştilor prezenţi.

Întrebat de trecători dacă are un loc de muncă, Mircea a răspuns „Nu, că sunt pensionar”. Bărbatul, urcat în jur de ora 18.40 pe biserică, a fost convins să coboare, spun poliţiştii, în jur de ora 22.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite