Un băieţel din Bistriţa-Năsăud care a căzut într-o fântână, transportat de urgenţă la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Ilie N., un băiat de şapte ani din satul Cormaia, de lângă Sângeorz-Băi, a fost la un pas de moarte. El se juca, ieri, cu fratele său şi a picat în fântână. Băiatul e grav lovit la cap şi a fost dus cu ambulanţa la un spital din Cluj-Napoca.

Un tragic accident a şocat ieri, în jurul orei 17.30, sătenii din Cormaia. Unul dintre băieţii unei familii din sat se juca cu fratele său mai mic şi a căzut în fântână de la 10 metri înălţime. Fratele a fost cel care i-a anunţat pe părinţi, care erau în casă. Tatăl a coborât în fântână şi şi-a scos copilul. A sunat şi la 112, iar un echipaj SMURD Sângeorz-Băi a intervenit de urgenţă. Primul diagnostic pus a fost cel de traumatism cranian deschis, băiatul fiind foarte grav lovit la cap.

SMURD-ul l-a luat pe băieţel în stare de inconştienţă şi l-au dus în localitatea Rebrişoara unde îl aştepta o altă salvare care l-a transportat pe copil la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa.

Dispecerul de serviciu al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Bistriţa spune că băiatului i s-a făcut o tomografie pentru a vedea cât de grav a fost lovit la cap. S-a constatat că starea sa e foarte gravă. I s-a pus diagnosticul de traumatism cranian acut şi fractură frontală înfundată, iar medicii au decis să-l trimită la un spital din Cluj-Napoca, la secţia Neurochirugie. Băiatul era conştient când a fost urcat în ambulanţa ce l-a dus la Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite