Un american din forţele speciale, la porţile Cetăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Californianul care a participat la misiuni în Kosovo şi Afganistan s-a îndrăgostit de Cluj-Napoca. Sean O'Keefe (28 de ani), fost militar în cadrul „Beretelor Verzi", a vizitat oraşul la invitaţia unui clujean pe care l-a cunoscut la Universitatea Columbia.

Sean, specialist în demolări la tupele de elită Beretele Verzi, povesteşte, relaxat, de pe o terasă din centrul Clujului, că dacă n-ar fi plecat din armată, în această vară ar fi fost în Libia, luptând cu insurgenţii. De patru ani însă este civil şi s-a dedicat studiului - este absolvent al Columbia University şi student la London School of Economics. „Am intrat în armată pentru a mă maturiza. Aveam 18 ani, iar armata m-a ajutat să cresc şi să mă cultiv. Am început ca soldat în infanterie, nivelul de jos, apoi am urcat în grad după multă muncă", a povestit Sean. A fost  caporal în forţele speciale şi a intrat în „Beretele Verzi" cu greu.

Citeşte în săptămânalul „ADS Cluj", pe care-l găseşti la chioşcurile de ziare, ce impresie i-a lăsat Clujul americanului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite